Wilt u uw woning verkopen?

Overweegt u uw woning te verkopen? Dit is een ingrijpende beslissing, welke met veel zorg en precisie behandeld dient te worden. Wij maken graag een afspraak met u om uw woning te bekijken en te vertellen hoe wij de verkoop voor u kunnen realiseren. Hieronder hebben wij de stappen binnen dit proces voor u beschreven. 

Het verkoopproces


1. De waardebepaling

De makelaar komt langs om de woning te bekijken en jouw wensen te bespreken. Wellicht kunnen we je ook helpen met het zoeken en aankopen van de nieuwe woning. Vervolgens ontvang je een offerte met een geschatte verkoopprijs en een geadviseerde vraagprijs.

2. De woningpresentatie

Bij de woningpresentatie is het belangrijk om te bepalen wat de doelgroep is en hoe we die het beste kunnen bereiken. Alleen een advertentie op Funda en Facebook is voor ons niet genoeg. Met een gerichte advertentie brengen we de woning bij de juiste kopers onder de aandacht. We stellen een digitale Active View brochure op in samenwerking met een professionele woonfotograaf.

3. Bezichtigingen

Wij nemen ruim de tijd voor bezichtigingen om zodoende de koper goed in beeld te krijgen. Om zodoende jou als verkoper goed te kunnen adviseren in de keuze voor de juiste koper.

4. De onderhandeling

Als er een bod uit wordt gebracht bespreken wij dit met u en geven advies over een reactie. We hanteren een duidelijke biedingsprocedure waarbij zowel kopers al verkopers een duidelijk beeld hebben over de gang van zaken.

5. De koopovereenkomst en overdracht bij de notaris

Na de mondelinge koopovereenkomst stellen wij de koopakte op en bespreken dit met verkoper en koper. Daarna verzorgen wij de ondertekening. Dit kan zowel digitaal als schriftelijk plaatsvinden. De ondertekende koopakte wordt naar de notaris verzonden. Voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt verzorgen wij de eindinspectie.

6. Nazorg

Na de overdracht staan wij uiteraard voor u klaar bij eventuele vragen of onvoorziene zaken van de woning die na de overdracht aan het licht zijn gekomen. 

Ik sta voor u klaar!

Wij houden van duidelijke communicatie en een eerlijk verhaal. Kunt u zich hierin vinden en wilt u een gesprek over de mogelijkheden of direct een samenwerking aan gaan? Dan sta ik voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen?

Lees verder
Bent u klaar voor de volgende stap?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en neem vrijblijvend contact op.

Contact

Hulp nodig?