• Een duurzaam huis
    is meer waard

    Ontdek hoe u kunt verduurzamen.
    Lees verder

Uw huis, mijn passie!

Welkom bij Kees Guijt Makelaardij! Het makelaarskantoor dat gespecialiseerd is woningtaxaties, verkoop en het verduurzamen van woningen. 

Mijn naam is Kees Guijt en ik ben sinds 2005 actief als makelaar in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, de Bollenstreek en regio Leiden. In mijn werk als makelaar en taxateur houd ik van duidelijke communicatie en een eerlijk verhaal. Bij huizen kopen, verkopen en taxeren gaat het om emotie en dat verdient bij mij aandacht! 

Lees verder

Een duurzaam huis is meer waard!

Het is wel eens lastig te bepalen waar je het beste kunt beginnen met verduurzamen. Welke isolatiemaatregelen zijn geschikt voor uw woning? Lees hier meer over energierapporten op maat en ontdek welke maatregel aansluit op jouw wensen! 

Lees verder

Waar heeft u interesse in?


Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning?

lees verder

Contact


Wilt u werken met een ervaren en dynamisch bedrijf?

Het kan lastig zijn de juiste expert op het juiste moment te vinden. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat onze samenwerking soepel en stressvrij verloopt. Om te beginnen kunt u onze resultaten, vaardigheden en alles dat u moet weten over de verschillende diensten die we aanbieden direct hier op de website vinden. Als u vervolgens klaar bent om uw project te bespreken of nog wat advies nodig heeft, neemt u gewoon contact op met ons en vinden we samen de perfecte oplossing voor u.

Hulp nodig?