Energieadvies


Wat past bij jouw woning?

Welke maatregelen hebben op jouw woning veel effect? Er zijn veel verschillende mogelijkheden, maar ontdekken welke voor jou het meeste resultaat leveren is stap 1. Wat zou je kunnen verbeteren? Van isoleren tot van het gas afgaan met een warmtepomp. Het kan in deze rare tijd veel vaste lasten schelen! Ontdek hieronder verschillende maatregele*n die je kunt toepassen.

Maatregelen


Warmtepomp

Een warmtepomp is gebaseerd op een innovatieve techniek, waarmee je warmte verplaatst van buiten naar binnen. Voor de stroom die je hiervoor gebruikt, krijg je het viervoudige aan warmte terug. Je kunt een warmtepomp gebruiken voor zowel verwarming als warmwater. Je kunt hem zelfs inzetten om je woning of bedrijfsruimte op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier koel te houden.
Voordelen warmtepomp:

✓ Geschikt voor alle soorten verwarming
✓ Ook voor warmwater en/of klimaatbeheersing
✓ Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk
✓ Koppelbaar aan zonnepanelen
✓ Hoge energiebesparing, hoge subsidie
✓ Investeringsaftrekfaciliteiten voor zzp-ers en mkb-ers

Zonnepanelen

Je ziet ze meer en meer in het straatbeeld: zonnepanelen. Als de zon schijnt, wek je je eigen energie op. Tot wel 90% van je stroomverbruik. Wek je meer elektriciteit op dan je nodig hebt, dan lever je dit tegen betaling terug aan het energiebedrijf. Met zonnepanelen op je dak investeer je in een energiezuinige en groene toekomst.
Voordelen zonnepanelen:

✓ Een enorme besparing op je energierekening
✓ Steeds hoger rendement en langere levensduur
✓ Op elk dak te installeren
✓ Schoon, groen en onderhoudsarm
✓ Direct btw terug voor particulieren
✓ Interessante investeringsaftrekregelingen voor bedrijven

Zonneboiler

Een zonneboiler is een rendabele, duurzame warmwatervoorziening. Hij levert je een forse besparing op, zowel in de woon- als werksfeer. Water wordt verwarmd door de zon en opgeslagen in een reservoir. Daardoor maakt de conventionele combiketel minder uren en valt de gasrekening lager uit.
Voordelen zonneboiler:

✓ Gratis duurzame energie
✓ Voordelige aanvulling op warmwatervoorziening
✓ Vriendelijk voor je energierekening
✓ Hoog rendement, altijd warmwater
✓ Goed te integreren in bestaande systemen
✓ Interessante investeringsaftrekregelingen voor ondernemers

Isolatie

Energie besparen en bijdragen aan het terugdringen van CO2, begint met goed isoleren. Met spouwmuur- en dakisolatie breng je niet alleen je energierekening omlaag, je verhoogt ook je woon- en werkcomfort. Innovatieve isolatiemethoden zorgen voor snel resultaat. Je investering betaalt zich altijd terug.
Voordelen isolatie:

✓ Aanzienlijke besparing energieverbruik
✓ Maximaal woon- en werkcomfort
✓ Je huis of bedrijfspand stijgt direct in waarde (energielabel)
✓ Snel realiseerbaar
✓ Goede financieringsmogelijkheden

HR++ CV-Ketel

Ontwikkelingen in verwarmingsketels staan niet stil. Nieuwe technieken zorgen voor steeds hogere rendementen. Met een HR++ cv-ketel realiseer je een substantiële besparing op je gasverbruik, zónder comfort in te leveren. Een HR++ cv-ketel is een uitstekende vervanger voor bestaande ketels en kan in elk type woning geïnstalleerd worden. Voordelen HR++ cv-ketel:

✓ Overal te installeren
✓ Substantiële besparing op je gasrekening
✓ Duurzaam en weinig onderhoud
✓ Comfort in je hele woning of bedrijfspand
✓ Goed te combineren met zonneboiler of warmtepomp

Laadpaal

Een laadpaal bij jouw woning in de buurt óf op je eigen terrein zorgt ervoor dat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Wij bieden laadpalen voor elektrische auto’s voor bedrijven of thuis. Wil jij de jouw mogelijkheden ontdekken over het plaatsen van één of meerdere laadpalen? Neem dan contact met ons op.

Kunststof kozijnen & beglazing

Bij het verduurzamen van je woning zijn effectieve isolatiemaatregelen en de toepassing van HR++ glas of triple glas een belangrijke basis. Je houdt er de warmte mee binnen, wat goed is voor je portemonnee. Een extra voordeel is dat geluid van buiten niet of minder in je woning doordringt.
Kortom, je boekt dubbele winst in wooncomfort.
Oplossingen:


✓ Vastglas kozijn
✓ Draaikiep raam
✓ Valraam
✓ Klepraam
✓ Kies kozijnen in de stijl die past bij je woning

Met welke maatregelen ga jij geld besparen?

Aanmelden voor adviesgesprek

Ben jij benieuwd naar mogelijkheden om te financieren?

Lees verder

Kun je hulp gebruiken bij het verduurzamen?


Neem dan vrijblijvend contact op!

Wij staan voor je klaar met gepersonaliseerd advies op maat en kunnen helpen door middel van energieadvies, taxaties en begeleiden bij de financiering en aanvraag van subsidies. Twijfel daarom niet en neem vrijblijvend contact op! 

Hulp nodig?