Over mij


Even voorstellen

Mijn naam is Kees Guijt. Ik ben geboren en opgeroeid in Katwijk op een steenworp afstand van het strand en de duinen. Sinds 2014 woon ik in Rijnsburg. Ik vind deze omgeving een fantastisch gebied om te wonen. Je hebt hier alles; een rustige woonomgeving aan de zee, de duinen, heerlijk vaarwater en schitterende bollenvelden. En tegelijkertijd is hier volop bedrijvigheid. Om in zo'n mooie omgeving te werken met mijn eigen makelaardij is voor mij een droom die uitkomt!

In het makelaarsvak gaat het voor mij om relaties. Relaties met verkopers, kopers en collega's en andere partijen. Ik hecht veel waarde aan een goede relatie. En bij een goede relatie draait het om duidelijke communicatie en een eerlijk verhaal.

Ik heb inmiddels ruim 15 jaar ervaring met makelen en taxeren en ik vind het nog steeds even boeiend als toen ik begon. Dit werk is van dag tot dag anders. En daar houd ik van.

Neem contact met me op

VBO Makelaar / Taxateur


Waarom een VBO-Taxateur?

U staat voor een belangrijke financiële beslissing? U wilt uw woning verbouwen, een huis (ver)kopen? Of de waarde van een huis weten voor een hypotheekaanvraag, Nationale Hypotheekgarantie (NHG) of de belasting?

Bij zo'n vergaande beslissing zoekt u zekerheid in de taxatie. Dat betekent alleen in zee gaan met een deskundige, betrouwbare taxateur. Een taxateur die kwaliteit levert en is aangesloten bij een brancheorganisatie. Een taxateur van VBO is zo'n taxateur. De VBO-taxateur is gecertificeerd, geregistreerd bij het taxatieregister NRVT. Dit betekent dat:

- de taxateur beschikt over een uitgebreide database van vergelijkbare woningen;
- het taxatierapport voldoet aan de eisen voor NHG;
- het taxatierapport gevalideerd is en derhalve wordt geaccepteerd door alle financiële instellingen.

Leesbaar taxatierapport

Het taxatierapport bestaat onder andere uit:
 
- het doel van de taxatie;
- de taxatiewaarde;
- de oppervlakte en inhoud volgens de uniforme NEN2580 norm;
- een goed leesbare onderbouwing waarin bijvoorbeeld onderhoudsstaat, wijkgegevens, gebruikte materialen, kadastrale gegevens zijn opgenomen;
- modelmatige waarden van vergelijkbare huizen;
- diverse foto’s van de woning.
 
Voor het uitvoeren van de taxatie zijn onder andere het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de bouwtekeningen van de woning noodzakelijk.

Referenties


Hulp nodig?